Salam Kepada Aok Mer

4:21 PTG Posted In Edit This 2 Comments »
Lama benor koi dok usik blog ni,[tengok last entri]semenjoknye banjir besornye melanda kampung koi dedulu abih seme PC koi hanyut di bawok air.Memang deras airnye,mentang-mentang la Pekan ni duk di ulu sungei Pahang.Tapi yang koi citer PC ilang sebenornye ada je kat umoh tp koi takdok internetnye je,mase banjir tu umah koi hampir la.Kalau ada banjir pun memang Pekan ilang dalam petenye Pahang.

Koi lagipun baru kesedor dan baru teringat email dan paswerd blog ni stelah lamenye koi dok bukoknye.Wahai aok mer yang mane org Pekan pasni koi cube buat dan masukkan maklumat yang banyoknye kat sini beserta gambornye sokmo weh...

Salam Jumpe Aok Mer Lagi

2 ulasan:

Mokde berkata...

Salam orang pekan, mokde sekolah di Pekan pada tahun 1972, masa tu pasar sedang dalam pembinaan ....nak tanye, identiti pekan macam dulu lagi ke? ramai orang berbasikal di bandar dan tiap basikal ada rage (bakul tempat isi barang) dihadapan ?

Admin Pekan berkata...

sebenornye semua tu akan sy usahakan amik gambor2...xtvt org pekan...cuma sy sedang mengumpul artikel2 nye aje...