Salam Kepada Aok Mer

4:21 PTG Posted In Edit This 2 Comments »
Lama benor koi dok usik blog ni,[tengok last entri]semenjoknye banjir besornye melanda kampung koi dedulu abih seme PC koi hanyut di bawok air.Memang deras airnye,mentang-mentang la Pekan ni duk di ulu sungei Pahang.Tapi yang koi citer PC ilang sebenornye ada je kat umoh tp koi takdok internetnye je,mase banjir tu umah koi hampir la.Kalau ada banjir pun memang Pekan ilang dalam petenye Pahang.

Koi lagipun baru kesedor dan baru teringat email dan paswerd blog ni stelah lamenye koi dok bukoknye.Wahai aok mer yang mane org Pekan pasni koi cube buat dan masukkan maklumat yang banyoknye kat sini beserta gambornye sokmo weh...

Salam Jumpe Aok Mer Lagi

Bekalan terhad-Satu2nya stesen yang ada minyak

10:30 PTG Posted In Edit This 0 Comments »



Gambar lebih banyak sila klik http://www.freewebs.com/apix707

Tg Gosong(satu-satunya jalan keluar/masuk ke Kuantan)

10:25 PTG Posted In Edit This 0 Comments »



Jalan Ke Pulau Jawa

10:23 PTG Posted In Edit This 0 Comments »

Jalan Ke Paloh Hinai

10:13 PTG Posted In Edit This 0 Comments »






Sekitar Tanah Putih Ke Kg Lamir

9:53 PTG Posted In Edit This 0 Comments »

































Bandar Pekan

9:23 PTG Posted In Edit This 0 Comments »